Over ons

city-apartments-groningenCity Apartments Groningen verhuurt en beheert een groot aantal volledig gemeubileerde studio’s en appartementen in Groningen, geschikt voor 1 t/m 8 personen. Al onze studio’s en appartementen liggen op een steenworp afstand van het UMCG, de Rijksuniversiteit, theaters, het casino en restaurants in de bruisende binnenstad van Groningen.

De appartementen in Groningen zijn te huur voor zowel korte (vanaf 1 maand) als langere periodes en zijn dus bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte in de stad Groningen. De appartementen zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Wij beschikken over een eigen parkeergarage met een beperkt aantal plaatsen, waarvoor reserveren noodzakelijk is.

City Apartments Groningen biedt de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar tijdelijke huisvesting in Groningen. De studio’s en appartementen van City Apartments zijn volledig gerenoveerd en daarbij sfeervol ingericht en uitgerust met alle mogelijke voorzieningen.

Wilt u ook een appartement huren in Groningen, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.

Contact City Apartments Groningen